قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان شهادت ۴ پاسدار ایرانی در حمله آمریکا به کربلا + اسامی نوار مرزی پیرانشهر کجاست و چرا امروز هدف حمله آمریکا قرار گرفت؟ فوری | تغییر ساعت کاری ادارات قم ابلاغ شد / دورکاری برای جبران کسری ساعت + جزئیات

منصوری: پالایشگاه گاز هویزه خلیج فارس با حضور رئیس جمهور افتتاح می‌شود

منصوری: پالایشگاه گاز هویزه خلیج فارس با حضور رئیس جمهور افتتاح می‌شود معاون اجرایی رئیس‌جمهور گفت: پالایشگاه گاز هویزه خلیج فارس با سرمایه‌گذاری 1.5 میلیارد دلاری در سفر رئیس جمهور به خوزستان افتتاح خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۳ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 26
کد خبر: ۱۸۱۲۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛محسن منصوری معاون اجرایی رئیس‌جمهور پیش از ظهر امروز(چهارشنبه 6 اردیبهشت‌ماه) در حاشیه برگزاری جلسه هیات دولت گفت: رئیس جمهور و هیات دولت فردا به استان خوزستان سفر می‌کنند که این هفتمین سفر رئیس جمهور به این استان و دومین سفر هیات دولت است.

 

وی افزود: پالایشگاه گاز هویزه خلیج فارس با سرمایه‌گذاری 1.5 میلیارد دلاری در سفر رئیس جمهور به خوزستان افتتاح خواهد شد. همچنین، نیروگاه سیکل ترکیبی دوکوهه اندیمشک نیز دیگر پروژه‌ای است که در این سفر افتتاح می‌شود.

 

منصوری از افتتاح خط دوم راه آهن اندیمشک-اهواز در سفر رئیس‌جمهور به خوزستان خبرداد.

 

معاون اجرایی رئیس‌جمهور تاکید کرد: علت سفر رییس‌جمهور به این استان، اهمیت مسائل خوزستان برای شخص رئیس جمهور و هیات دولت است و در مجموعه مصوبات دور اول سفر هیات دولت به این استان اتفاقات بسیار خوبی رخ داده است.

 

وی افزود: طی یک سال و نیم اخیر از محل اعتبارات مصوبات سفر حدود ۸ هزار میلیارد تومان تامین منابع برای استان خوزستان صورت گرفته و این تامین منابع باعث شده که استان خوزستان و شهر اهواز به یک کارگاه بزرگ و فعال سازندگی تبدیل شود.

 

منصوری خاطرنشان کرد: به برکت سفر دوم این مساله آب و فاضلاب استان سرعت می‌گیرد و رئیس جمهور فردا سفر خود را از شهر دزفول آغاز خواهند کرد و سپس در شهر اندیمشک حضور می یابد و در اندیمشک افتتاح پروژه‌های مختلف و دیدار مردمی را خواهیم داشت.

 

معاون اجرایی رئیس‌جمهور در پایان خاطرنشان کرد: در اهواز هم برنامه‌های مختلف و متنوعی در نظر گرفته شده است از جمله حضور در مجموعه آب و فاضلاب، وزارت نیرو و حضور در جلسه کاملاً عملیاتی در موضوع آب و فاضلاب از دیگر برنامه‌هاست .همچنین دیدار مردمی با مردم شهر اهواز از مهم‌ترین برنامه‌های این سفر است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار